***
Все тъй загадъчно и нежно
докосвай с пръсти моята душа...
И знам, това е неизбежно –
закон неписан аз ще наруша.
Затуй, когато ме поглеждаш,
не спирай поглед в моите очи –
една разплакана надежда
започва там греховно да личи.
© Христина Радомирова All rights reserved.