6 jul 2010, 13:07

Всецел 

  Poesía
325 0 0
Ярка, дивна светлина разпръсва всеки цвят. 
Сенки, шум от кораб, порещ морските вълни.
Властрирано потракване на златни прибори.
Нощта класическа. Звездите острят мисълта.
Препуска тя, скача с делфините пред кораба.
До пълното разгъване и вплитане с всичкото.
Ярка, дивна светлина подрежда всеки свят. 
Смирение безтрепетно, с очите на Смъртта, 
с блаженото сияние на всетворящия  Живот,
в две ръце, в новите нозе, в очи и две сърца.
В синтезираща всецел топлината ни обгръща. 

© Ийвън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??