От живота всеки миг вземи,
че утре знаеш ли къде си...
Mоже да си тук, но може да не си ...
Tакава е съдбата на Човека!
Затова широко отвори очи -
даже и в нощта радост има ...
Виж звездите – изгрева върни ...
Те знай към него са пътека!
© Росица Иванова Todos los derechos reservados