20.11.2013 г., 22:27 ч.

Всеки миг вземи 

  Поезия » Философска
524 0 0

От живота всеки миг вземи,

че утре знаеш ли къде си...      

Mоже да си тук, но може да не си ...

Tакава е съдбата на Човека!

Затова широко отвори очи -

даже и в нощта радост има ...

Виж звездите – изгрева върни ...

Те знай към него са пътека!

© Росица Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??