Животът винаги ни дава правото на избор и на собствен път, защото Вселената до днеска не познава добро и зло, ни прав, ни грешен път.
Какъвто избор да направиш, Съдбата те поставя там, където сам изграждал си паважа и трябва по него да преминеш сам.
Не се страхувай! Страхът е лош съветник! На Разума е най-лукавият лакей! Душата ти единствено е тази, която води и тихичко ти пей!
Заслушай се във нежните акорди, сърцето отвори и с тях се слей, Вселената единствено Любов е, а ти си нейно мъничко дете.
Познаваш ли Родител, дето мрази? Знаеш ли за Майка, да не брани своя плод? Познаваш ли Баща, кой чедото си дави или готов е да плати живота му с живот?
Така с Любов са те създали, Творецът вдъхнал е у теб Живот и знай - не Бог ще те накаже, а сам за глупостта си плащаш като поп! |
© Лъки Todos los derechos reservados