21 авг. 2011 г., 10:02

Вселената за зло не знае 

  Поэзия » Другая
843 0 7

Животът винаги ни дава

правото на избор и на собствен път,

защото Вселената до днеска не познава

добро и зло, ни прав, ни грешен път.

 

Какъвто избор да направиш,

Съдбата те поставя там,

където сам изграждал си паважа

и трябва по него да преминеш сам.

 

Не се страхувай! Страхът е лош съветник!

На Разума е най-лукавият лакей!

Душата ти единствено е тази,

която води и тихичко ти пей!

 

Заслушай се във нежните акорди,

сърцето отвори и с тях се слей,

Вселената единствено Любов е,

а ти си нейно мъничко дете.

 

Познаваш ли Родител, дето мрази?

Знаеш ли за Майка, да не брани своя плод?

Познаваш ли Баща, кой чедото си дави

или готов е да плати живота му с живот?

 

Така с Любов са те създали,

Творецът вдъхнал е у теб Живот

и знай - не Бог ще те накаже,

а сам за глупостта си плащаш като поп!

© Лъки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??