24 sept 2009, 1:30  

Всички сънища в едно 

  Poesía » De amor
991 0 30

                                                 http://www.youtube.com/watch?v=Kx55O7NnXf8

 

 

Мислено си сътворихме есен.

Малко дворче. Къщичка в гората.

Пейка дървена от теб скована.

Седнали сме двама под леската.


Пръстите ни вплетени стебла са.

Цветна обич набраздила е лицата.

Там на рамото ти, моята коса е

разпиляна...  Ти и вдишваш аромата.


Кротко слушаме гласчета звънки.

Клонките люлеят пъстър цвят.

Шумоли игриво изворна рекичка –

милва всяко камъче по своя път.


Зима идва! До камината уютна

са децата наши - с техните деца.

Аз плета им вълнени чорапки -

ти навиваш прежда на кълбо.

***


Искам да засеем семенцата

и напролет всички сънища в едно,

да родят за двама ни с децата,

наша пълна къщичка с добро!

 

 

07.09.2009

Jullie

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??