9 oct 2013, 21:43

Всичко 

  Poesía » De amor
705 0 2

                                 Ако бях в отвъдното,

                                 щях като призрак

                                 да се върна,

                                 само за да

                                 те прегърна.

 

                                 Ако бях в пустинята,

                                 бих я пребродила цяла,

                                 само за да знам, че съм

                                 те видяла.

 

                                 Ако бях на хребет висок,

                                 щях да помоля Бог

                                 да ти каже, че

                                 те целувам.

                                

                                 Ако бях на друга планета,

                                 щях да пратя комета,

                                 за да свети само за теб

                                 в небето...

 

                                 Ако бях нищо,

                                 щях срещу това да тичам,

                                 за да стана всичко,

                                 защото те обичам.

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??