9.10.2013 г., 21:43 ч.

Всичко 

  Поезия » Любовна
796 0 2

                                 Ако бях в отвъдното,

                                 щях като призрак

                                 да се върна,

                                 само за да

                                 те прегърна.

 

                                 Ако бях в пустинята,

                                 бих я пребродила цяла,

                                 само за да знам, че съм

                                 те видяла.

 

                                 Ако бях на хребет висок,

                                 щях да помоля Бог

                                 да ти каже, че

                                 те целувам.

                                

                                 Ако бях на друга планета,

                                 щях да пратя комета,

                                 за да свети само за теб

                                 в небето...

 

                                 Ако бях нищо,

                                 щях срещу това да тичам,

                                 за да стана всичко,

                                 защото те обичам.

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??