19 oct 2017, 11:48

Всичко 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
595 0 4

Бог
създал жената,
за да не му е скучно
на Адам

 

И питала го тя
„Последно как ще ме наричаш?
Аз нямам име, прякор…“

 

Ще бъдеш Всичко ти.
За разнообразие.

© Драгомир Лаброев Todos los derechos reservados

Драгомир Лаброев

19.10.2017

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??