19 окт. 2017 г., 11:48

Всичко 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих, Другая
594 0 4

Бог
създал жената,
за да не му е скучно
на Адам

 

И питала го тя
„Последно как ще ме наричаш?
Аз нямам име, прякор…“

 

Ще бъдеш Всичко ти.
За разнообразие.

© Драгомир Лаброев Все права защищены

Драгомир Лаброев

19.10.2017

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??