19.10.2017 г., 11:48 ч.

Всичко 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
582 0 4

Бог
създал жената,
за да не му е скучно
на Адам

 

И питала го тя
„Последно как ще ме наричаш?
Аз нямам име, прякор…“

 

Ще бъдеш Всичко ти.
За разнообразие.

© Драгомир Лаброев Всички права запазени

Драгомир Лаброев

19.10.2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??