14 dic 2012, 10:39

Всичко е вълшебно 

  Poesía » De amor
524 0 0

Едва изцелена от твойте очи,

захапвам ябълката на живота -

червено-жълта, прясно-гнила

от спомен, болка и лъжи,

сладнее ми и ми горчи,

далече си от мене

и цялата земя прилича на пустиня.

Аз пътник съм

и жаждата за обич

превръщам в къс небе,

разтварям си очите в него,

мълча...

и всичко е вълшебно.

© Вяра Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??