Валят градушки, снегове, порои...
От какво да се опазиш по-напред!?
Попитай българин и ще ти каже:
"Всичко ни е наред!"
Валят сметки: ток, вода и парно..
Коя да платиш по-напред!?
Попитай българин и ще ти каже:
"Всичко ни е наред!"
Валят новини: лъжи, убийства, кражби...
Коя да чуеш по-напред!?
Попитай българин и ще ти каже:
"Всичко ни е наред!"
Валят кризи, апокалипсиси, фалити...
От кое да се отчаеш по-напред!?
Попитай българин и ще ти каже:
"Всичко ни е наред!"
Но, ако накрая изумен попиташ:
"Тогава защо България не е напред!?"
Попитай българин и ще ти каже:
"Защото всичко ни е наред!"...
© Петър Todos los derechos reservados