23 oct 2008, 18:04

Вслушай се 

  Poesía » De amor
752 0 15
 

 

Идвам с теб на края на света,

колкото и скъпо да ми струва,

ще прогоня всяка суета,

а душата цяла ще ликува.

 

Зная, че е трудно да решиш,

но послушай пулса на сърцето,

то жадува с мен да споделиш

края на земята и небето.

 

То  говори с думи вместо теб

и пред всяка тръпка коленичи.

Вслушай се в сърдечния завет

и не казвай никога: "Върви си!"

 

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??