23.10.2008 г., 18:04 ч.

Вслушай се 

  Поезия » Любовна
714 0 15
 

 

Идвам с теб на края на света,

колкото и скъпо да ми струва,

ще прогоня всяка суета,

а душата цяла ще ликува.

 

Зная, че е трудно да решиш,

но послушай пулса на сърцето,

то жадува с мен да споделиш

края на земята и небето.

 

То  говори с думи вместо теб

и пред всяка тръпка коленичи.

Вслушай се в сърдечния завет

и не казвай никога: "Върви си!"

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??