Идвам с теб на края на света,
колкото и скъпо да ми струва,
ще прогоня всяка суета,
а душата цяла ще ликува.
Зная, че е трудно да решиш,
но послушай пулса на сърцето,
то жадува с мен да споделиш
края на земята и небето.
То говори с думи вместо теб
и пред всяка тръпка коленичи.
Вслушай се в сърдечния завет
и не казвай никога: "Върви си!"
© Наташа Басарова Все права защищены