26 abr 2009, 15:56

Всяка нощ 

  Poesía » De amor
684 1 18

 


Всяка нощ на съня
на крилете се нося,
всяка нощ пътувам
към желания рай,
с бяла роба -
красива и боса
все пристъпям
и не стигам до край.
И не знам,
ще намеря ли
там тишината
и покоя,
от мене желан,
ще докосна ли
с пръсти тревата,
ще те видя ли
от слънце облян?
Във безкрая
ще бъдем ли вечни,
ти ще бъдеш ли
космос за мен,
ще вървим ли
по пътища млечни,
на любовта си
ще бъдем ли в плен?

 

музика

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??