9 sept 2006, 11:06

ВСЯКА РАЗДЯЛА ЗАПОЧВА... 

  Poesía
584 0 2

 

(миниатюра) 


Всяка раздяла от векове
започва
с единствено нещо –

на две  пламнали сърца
с първата среща!

 

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??