Sep 9, 2006, 11:06 AM

ВСЯКА РАЗДЯЛА ЗАПОЧВА... 

  Poetry
605 0 2

 

(миниатюра) 


Всяка раздяла от векове
започва
с единствено нещо –

на две  пламнали сърца
с първата среща!

 

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??