2 feb 2024, 21:45

Всяка вечер бе с теб 

  Poesía » De amor
225 0 1

Всяка вечер си представям - 

как сме, бабо, двете с теб.

Но все по-трудно оцелявам,

пишейки без теб куплет.

 

Всяка вечер разговарях,

чувства болни притаявах.

В себе си се аз затварях.

Под завивките глава заравях.

 

И всяка вечер отговарях,

когато звъннеше ми телефона-

притеснена от леглото ставах,

гласът без глас на микрофона.

 

И всяка вечер съжалявах,

че нямах още миг един.

И всяка вечер си повтарях:

"Мигът със теб ми е любим."

 

Всяка вечер си представям-

от болка как се поболявам.

С мисълта една аз продължавам -

любов във стих ти посвещавам.

 

© Йоанна Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??