Когато сутрин се събудя
и видя Слънцето в зори,
аз искам да се трудя,
плам в сърцето ми искри!
Обичам хоризонта
със синя дълбина,
душата ми изпълва
с неземна добрина!
И с поглед в небесата
над морската ни шир,
аз вярвам в чудесата-
в световния ни Мир!
© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados