Apr 26, 2020, 12:30 AM

Вяра 

  Poetry
598 1 4

Когато сутрин се събудя

и видя Слънцето в зори,

аз искам да се трудя,

плам в сърцето ми искри!

 

Обичам хоризонта

със синя дълбина,

душата ми изпълва

с неземна добрина!

 

И с поглед в небесата

над морската ни шир,

аз вярвам в чудесата-

в световния ни Мир!

© Кремена Арменчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??