7 abr 2007, 22:31

Вяра 

  Poesía
598 0 0
 

Вяра

 

Миг оставяш се на отчаяние,

то поглъща те лавинно.

Спираш да дишаш природното ухание,

Изгубваш всичко невинно.

 

Стъпваш по тревата,

не виждаш как цвета `и ти говори.

Струва ти се, чевървиш на място.

Отчаяние завило те е властно.

 

Чуваш глухо гласът на твойта вяра,

Притисната в кюше на тъмно.

Тя драпа преди тебе да извика,

Че живота ВИ иска да прегърне.

 

Пусни я да види отново светлината,

пердето от очите ти ще дръпне.

Роза да подари на душата,

а сърцето ще престане от болката да тръпне.

 

Виж, вече се усмихваш

на пролетното време.

Колко щеще още да униваш?

Не позволявай на отчаяние, вярата да вземе!

 

По пътя ти растат хубави неща,

Обичаш да откъсваш тези цветя.

Лошите са само стимул.

Смачкай ги със силата на мисълта!

 

08.03.2007г.                                                                                                               М.                

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??