25 ago 2009, 23:00

Вярност 

  Poesía » Filosófica
576 0 9

 

 

 

                                                    Вярност

 

                                                    Аз все така

                                                    съм влюбена -

                                                    на пролетта

                                                    в радостта,

                                                    на лятото

                                                    в страстта,

                                                    на есента

                                                    в мъдростта,

                                                    на зимата

                                                    в покоя.

                                                    И все така

                                                    обичам

                                                    да се ровя

                                                    в загадката,

                                                    наречена

                                                    Живот.

                                                                   Wali./Виолета Томова/

                                                                    

        

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Той е пълен със загадки! Продължавай!
  • Кратко, но богато на смисъл и красота!
  • Остани все така влюбена,защото любовта придава красота на живота ни!Хареса ми много стиха ти.Поздрави и
  • Да ,сезоните са като живота и във всеки от тях откриваме различна красота!!!
  • Не спирай да се ровиш Поздрави
  • Благодаря ви.Щастие е,че попаднах във вашата поетична компания.Wali.
    /Виолета Томова/
  • Бъди все така влюбена! В пролетта и в живота!
  • Ах, тази невероятна загадка много ми харесваВеликолепно поле за мечти е твоят стих! Аплодисменти!
  • Когато се "ровим" в тази "загадка-живот" ...почти винаги откриваме съкровища...А ти се "ровиш" успешно и стиховете ,които пишеш са едни от съкровищата...Продължавай да се "ровиш"...

    Много ми хареса!Поздрав!
Propuestas
: ??:??