17 ago 2022, 11:42

Вярност 

  Poesía
145 0 2

Днес плажът ме зове

безсрамно и греховно...

В милувката на синьото море

да се отдам докрай и непристойно...

 

Да ме помилва с хладните води...

Да ме разлей, като въздушна пяна.

Да обладае чудните ми дълбини

и тялото ми тленно, и душата млада.

 

Да ме раздипли синевата му безмерна

с неземната си сила на страстта...

и като съпруга благоверна,

да му остана вярна до смъртта.

 

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??