Ако неприятност ти се случи,
не унивай духом ти!
Така е трябвало да се получи,
вярвай, всичко ще се промени!
Злото няма да е вечно,
неприятностите имат край,
само вярвай - безконечно,
ще се променят нещата, знай!
Трябва мъничко търпение
и вяра в собствените сили,
щом вярваш, в своите умения
наградени ще са твоите усилия!
Вярвай, че обрат ще има,
ако следваш своите мечти -
трябва воля непоколебима
и трудът ще се възнагради!
Понякога е нужно да погледнем
от друг ъгъл на проблема -
трябва само да се стегнем
и да не изпадаме в дилема!
Бог, знай, обича смелите
и ако не вярваш във това -
погледни за миг успелите:
"Как стигнали са до върха?!"
От теб не са те по-различни.
Или късметът им е в повече?
Неее, битки водили са те, епични -
със себе си и със проблемите!
С кураж, непоколебима вяра,
с постоянство, воля и старание,
с упорство и усилия, без мяра -
са сбъднали своите желания!
Последователност е нужна
и огромна вяра във сърцето,
за свое да приемеш всичко чуждо
и усмивката не сваляй от лицето!...
... Аз виждам смелост във очите,
готовност да се раздадеш докрай,
ентусиазмът, скрит в гърдите -
победата е близо - вярвай!
© Pepi Petrova Todos los derechos reservados