24 jun 2007, 20:22

Вярвам ти 

  Poesía
959 0 4
 

Росата ми по

лятната трева

на времето

събужда се

с усмивка във

надежда.


Огъва хоризонта,

хукнала на

стремето

и в най-потайни

пътища

повежда...


Все там -

по нишката ми свята,

осъмналото утре.

Събужда се земята.

И знае,

че утре беше вчера...

А вчера... аз не търсих.

Но утре ще намеря!

© Делфи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??