Захаросани обещания,
а отвътре горчат...
Може би е безсмислено да
се търсят червени
цветя, които не вехнат в мъглите...
Невидимата нишка на нещата
се разкъсва,
когато атомите не са
на местата си...
когато има огромни бездни между
думите и мисълта,
когато мракът е покрит със
глупави сияния от фалш,
когато истината лепне във гърдите,
като
ненужна съвест - вятър във опал...
дата: 10. 09. 2014г
автор: Моника Стойчева
© Моника Стойчева Todos los derechos reservados