17 abr 2012, 14:26  

Вятърко 

  Poesía » De amor
598 0 4

Вятърко, защо лудуваш,
рошиш ме и ме целуваш
и над босите нозе -
роклята ми на лале.
Раменете ми прегръщаш,
на момиче ме превръщаш,
във ръцете ти се губя -
искаш в тебе да се влюбя.
Попалувай - прегърни ме
и към рая понеси ме!
Уж игра е, а съм в плен -
палиш кожата по мен!
Твоя ще съм дни и нощи -
запази ме дълго още.
Този флирт е тъй прекрасен...
но е толкова опасен...!


© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??