7 nov 2019, 16:39

Вятърничав 

  Poesía » Filosófica, Otra
461 0 4

А вятърът
защо напира,
издул
все още влажното пране.
Пак бърза
и за миг поспира
оплел се
във бодливи клони.
Къде сте мелници
с разперени ръце?
Задръжте вятъра -
да го запитам...

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??