Nov 7, 2019, 4:39 PM

Вятърничав 

  Poetry » Phylosophy, Other
466 0 4

А вятърът
защо напира,
издул
все още влажното пране.
Пак бърза
и за миг поспира
оплел се
във бодливи клони.
Къде сте мелници
с разперени ръце?
Задръжте вятъра -
да го запитам...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??