7 нояб. 2019 г., 16:39

Вятърничав 

  Поэзия » Философская, Другая
465 0 4

А вятърът
защо напира,
издул
все още влажното пране.
Пак бърза
и за миг поспира
оплел се
във бодливи клони.
Къде сте мелници
с разперени ръце?
Задръжте вятъра -
да го запитам...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??