7.11.2019 г., 16:39 ч.

Вятърничав 

  Поезия » Философска, Друга
462 0 4

А вятърът
защо напира,
издул
все още влажното пране.
Пак бърза
и за миг поспира
оплел се
във бодливи клони.
Къде сте мелници
с разперени ръце?
Задръжте вятъра -
да го запитам...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??