13 jul 2016, 12:59

Вятърничаво 

  Poesía
443 1 6

на белия лист

си напечатах име

едно такова

с цвят на глухарче

 

на белия лист

отбелязах целувките

както пролетните цветя

отбелязват пролетта

 

 

 

© Любослава Пиринкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??