Jul 13, 2016, 12:59 PM

Вятърничаво 

  Poetry
428 1 6

на белия лист

си напечатах име

едно такова

с цвят на глухарче

 

на белия лист

отбелязах целувките

както пролетните цветя

отбелязват пролетта

 

 

 

© Любослава Пиринкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??