13 sept 2014, 22:47

Вятърът 

  Poesía » Otra
313 0 1

Вятърът из небето облаците носи,

а ти донесе любовта в моето сърце.

Любовта която не съм изпросил,

както и всяка усмивка на твоето лице.

 

Вятърът така ще събере и две дървета,

както случайно срещнах се със теб.

Мелодията му ще накара листата да танцуват,

а аз ще те поканя да танцуваш с мен.

 

Вятърната енергия е неизчерпаема и чиста,

като любовта ми към теб в моето сърце.

Последното нещо което очите ми ще зърнат,

това искам да бъде твоето усмихнато лице.

© Йонко Йонков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво, Йонко!
    Поздравявам те за чистата любов, която изпитваш - така може да се пресъздаде само истинското!Творбата ти е едно откровение, за което ,
    още веднъж ти казвам - браво!
    Поздравявам те!
Propuestas
: ??:??