Вятърът из небето облаците носи,
а ти донесе любовта в моето сърце.
Любовта която не съм изпросил,
както и всяка усмивка на твоето лице.
Вятърът така ще събере и две дървета,
както случайно срещнах се със теб.
Мелодията му ще накара листата да танцуват,
а аз ще те поканя да танцуваш с мен.
Вятърната енергия е неизчерпаема и чиста,
като любовта ми към теб в моето сърце.
Последното нещо което очите ми ще зърнат,
това искам да бъде твоето усмихнато лице.
© Йонко Йонков All rights reserved.
Поздравявам те за чистата любов, която изпитваш - така може да се пресъздаде само истинското!Творбата ти е едно откровение, за което ,
още веднъж ти казвам - браво!
Поздравявам те!