7 dic 2012, 10:48

Вълчето 

  Poesía » Otra
291 0 1

Вълчето

 

Вълчето, заченато от любовта,

родено от огъня,

ще оцелее и ще води глутницата.

Сърцето вълче - вихър от чувства.

Копнеж и болка. Тъга, стон.

Нежен зов. Усещане.

Откровение.

В очите вълчи блести сълза.

Истинска.

То знае своята съдба -

предопределено е - ще пази света.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??