Вълчето
Вълчето, заченато от любовта,
родено от огъня,
ще оцелее и ще води глутницата.
Сърцето вълче - вихър от чувства.
Копнеж и болка. Тъга, стон.
Нежен зов. Усещане.
Откровение.
В очите вълчи блести сълза.
Истинска.
То знае своята съдба -
предопределено е - ще пази света.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов All rights reserved.