Вълшебнико мой
В нощ приказна те чакам
да погледаме звездопада.
Може да се случи чудо,
да се спуснат от облаците бели
усмивката и любовта ти топла.
Пиша и редят се танцуващите думи.
Не съм чакала никого в света,
защото аз бях се отрекла от живота,
но съдбата те прати ненадейно
сияещ в нощната ми тъмнина
и огря ми сладостно душата.
Боготворя осанката ти мъжка,
излъчваща любов и топлина.
В нея искам да горя,
да пламтя, да обичам като жена,
кристална нежност да усетя.
Очите си да спра в огледалната душа.
Погледни ме -- ухая от любов.
Лицето ми щастливо в очите ти се вижда.
Има ли място в твоето сърце,
за да спра със сълзи да рисувам.
Всяка мисъл е за тебе,
нежност ме разтопява.
Липсваш ми, мое сърце.
Искам всеки миг да е радост,
целувките да парят като слънце
и всеки път да се сливам с тебе.
Защото единствено тебе обичам.
Така е, Вълшебнико мой.
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados