31 mar 2009, 15:59

Вълшебство 

  Poesía » De amor
1017 0 2


Жена си ти, като хиляди други,

но сякаш поднасяш неземна любов.

И моите чувства - мечтите събуди,

превърна ме в нежност и зов...

 

 

Ти тръпка вълшебна си в полет безумен -

наслада над бездна с коварни скали...

Мигът ни отново е в тайна забулен -

нощта се за кратко смили...

 

 


23.11.2008г.

© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??