31.03.2009 г., 15:59 ч.

Вълшебство 

  Поезия » Любовна
1018 0 2


Жена си ти, като хиляди други,

но сякаш поднасяш неземна любов.

И моите чувства - мечтите събуди,

превърна ме в нежност и зов...

 

 

Ти тръпка вълшебна си в полет безумен -

наслада над бездна с коварни скали...

Мигът ни отново е в тайна забулен -

нощта се за кратко смили...

 

 


23.11.2008г.

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??