28 sept 2019, 21:49

Вълшебство 

  Poesía » Formas graves
842 3 4

         Всяко Раждане е Светлина!

         Просто трябва да го опознаем -

         в коренче,в крило,в добра ръка -

         дадена за прошка и създател.

 

         Всеки миг е време за Любов!

         Пътят между нас е много дълъг...

         С огън и подслон,и с порив нов -

         може би дългът ти е изпълнен.

 

         Всеки лъч Надежда е Звезда!

         В призмата на болката пречупен,

         той повтаря истина една:

         -Сториш ли добро,това е Чудо!

 

         В този свят на трудни съдбини,

         моля те,Вълшебство направи!

© Маргарита Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??