28.09.2019 г., 21:49 ч.

Вълшебство 

  Поезия » Строги форми
843 3 4

         Всяко Раждане е Светлина!

         Просто трябва да го опознаем -

         в коренче,в крило,в добра ръка -

         дадена за прошка и създател.

 

         Всеки миг е време за Любов!

         Пътят между нас е много дълъг...

         С огън и подслон,и с порив нов -

         може би дългът ти е изпълнен.

 

         Всеки лъч Надежда е Звезда!

         В призмата на болката пречупен,

         той повтаря истина една:

         -Сториш ли добро,това е Чудо!

 

         В този свят на трудни съдбини,

         моля те,Вълшебство направи!

© Маргарита Петрова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно »

15 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??