2 oct 2010, 23:15

Въпрос или отговор 

  Poesía » Otra
538 0 1


Сбъднати мечти или разпилени сълзи,

молитви отправени през отминали дни.

Въпроси и отговори изречени,

погълнати от безспирното време.


Усмивката ти кара времето да спре,

а мен - да се любувам на радостно лице.

Очите ти издават мъничко тъга,

търсещи в нея дневната светлина.


Търся в гласа ти някаква вест,

която да носи в себе си жест.

Лъжа или истина ще бъде, не знам.

От теб зависи единствено сега.


Речта си загубвам, когато си с мен,

гласът ми трепери като на малко дете.

Тялото жадува да прескочи въпроса,

твоето да хване и да ги слее в едно.


Възможно ли е реалност да стане

или разумът ме подвежда отново.

В твоите ръце оставям 

ти да решиш - въпрос или отговор е това.


© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??