Тъжно ми е, тягостно,
че чак дори боли ..
Въпросите във мен напират!
Жесток ли съм?
Или... Звяра в мен напира!?
Не знам...
Но чувствам, много ме боли.
Добър да бъда за кого?
Нима я заслужават,
добрината...
Не стига ли, че падам низум...
Да моля, за техните слова, обиди.
Аз сам да си простя.
На мен, на себеси ... Затуй
че бил съм с тях добър.
Как искам за любов да пиша.
© Ангел Todos los derechos reservados