29 sept 2016, 8:05

Въпрос за милиони 

  Poesía » Filosófica, Otra
474 1 5

Маските нося(т)

както се носи щит пред тяло

с лека усмивка

с походка излъчваща щастие

стрес връз стреса на общото

здравословно начало

 

Вече не търся(т)

в думите корен стебло и корона

много маймуни станаха върху клона

няма как да узрее безплодното обещание

 

би ли дръзнал

да (им) ми покаже някой голо съзнание

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??