Sep 29, 2016, 8:05 AM

Въпрос за милиони 

  Poetry » Phylosophy, Other
469 1 5

Маските нося(т)

както се носи щит пред тяло

с лека усмивка

с походка излъчваща щастие

стрес връз стреса на общото

здравословно начало

 

Вече не търся(т)

в думите корен стебло и корона

много маймуни станаха върху клона

няма как да узрее безплодното обещание

 

би ли дръзнал

да (им) ми покаже някой голо съзнание

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??