29 сент. 2016 г., 08:05

Въпрос за милиони 

  Поэзия » Философская, Другая
475 1 5

Маските нося(т)

както се носи щит пред тяло

с лека усмивка

с походка излъчваща щастие

стрес връз стреса на общото

здравословно начало

 

Вече не търся(т)

в думите корен стебло и корона

много маймуни станаха върху клона

няма как да узрее безплодното обещание

 

би ли дръзнал

да (им) ми покаже някой голо съзнание

 

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??